Sciditego Techniek biedt een breed scala aan diensten voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Alle diensten worden op snelle en efficiënte wijze uitgevoerd of geleverd. Daarbij is er van alle geleverde diensten ruime kennis in huis. Zo weet u zeker dat u altijd met de beste oplossing verder wordt geholpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op deze pagina vindt u al onze diensten nog eens overzichtelijk terug. En staat de door u gewenste dienst er niet bij? Mail of bel dan gerust voor meer informatie.

Diensten Sciditego Techniek

Onze diensten!

Elektrotechnische installaties in bedrijfsomgevingen

Om al uw elektrische apparaten in uw bedrijfsomgeving zo goed mogelijk te laten werken, is goed onderhoud essentieel. Dit is voor onze onderneming geen enkel probleem. Of het nu gaat om simpel onderhoud, of het plaatsen of vervangen van een installatie. Wij zorgen dat het snel, vakkundig en veilig gebeurd. Goede kwaliteit en veiligheid staat hierin bij ons voorop.

 

Industriële automatisering en onderhoud

Werkt u in industriële omgeving? Dan is het productieproces vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Een storing in uw productieproces wilt u dan ook voorkomen. Periodiek onderhoud is daarom aan te raden. En doet zich onverhoopt toch een storing voor? Dan belt u onze storingsdienst en staan wij direct voor u klaar.

 

(Draadloze) netwerken

Zowel thuis als in een zakelijke omgeving is een stabiel (draadloos) netwerk bijna onmisbaar geworden. Vaak is dat met de standaard apparatuur of bekabeling van uw internetaanbieder echter niet haalbaar. Is dit bij u ook het geval? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van uitbreiding of versterking van uw netwerk te bekijken. Van glasvezel tot coax of UTP, het kan allemaal.

 

Bewakings-, camera- en alarmsystemen

Wanneer we spreken van beveiligingssystemen, vraagt elke situatie om een andere aanpak. Wanneer u een bewakings-, camera- of alarmsysteem wilt, bekijken wij daarom wat in uw situatie het beste is. Naast een helder advies kunnen wij de volledige installatie van uw systeem voor u uitvoeren. Daarbij weet u dat u bij ons kiest voor kwaliteit; van zowel Jablotron als Hikvision zijn wij officieel partner en installateur. Zo kunt u met een veilig gevoel de zaak of het huis even achter u laten, en heerlijk op vakantie gaan!

 

Storingsdienst

Plotseling zonder stroom? Kortsluiting? Of problemen in een industriële of zakelijke omgeving? Dan is het prettig wanneer u weer snel operationeel kunt zijn. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: +31 (0)6 – 20 68 76 83.

 

Metingen en keuringen

Voor de meest uiteenlopende metingen en keuringen zit u bij ons goed. Denk hierbij niet alleen aan metingen van uw installatie. Ook voor een machinekeuring of NEN-keuring kunt u bij ons terecht. Zelfs thermografische beelden behoren tot de mogelijkheden.