Sciditego Techniek biedt een breed scala aan diensten voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Alle diensten worden op snelle en efficiënte wijze uitgevoerd of geleverd. Ons team van gedreven professionals heeft ruime kennis in huis en beschikt over uitgebreide specialismen. Zo weet u zeker dat u altijd met de beste oplossing verder wordt geholpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op deze pagina vindt u al onze diensten nog eens overzichtelijk terug.

Staat de door u gewenste dienst er niet bij? Mail of bel dan gerust voor meer informatie. Eén van onze professionals staat u graag te woord.

Diensten Sciditego Techniek

Elektrotechnische installaties in bedrijfsomgevingen

Sciditego Techniek zorgt voor het ontwerpen, realiseren en onderhouden van elektrotechnische installaties in bedrijfsomgevingen, van kantoorgebouw tot industrie. Nieuwbouw of renovatie, probleemoplossend of juist gericht op verduurzaming. Van verlichting tot complete infrastructuur, onze professionals gaan voor u aan de slag. Wij zorgen dat de werkzaamheden snel en vakkundig worden uitgevoerd. Goede kwaliteit en veiligheid staat hierin bij ons voorop.

Industriële automatisering en onderhoud

Werkt u in industriële omgeving? Dan is het productieproces vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Een storing in uw productieproces wilt u dan ook altijd voorkomen. Periodiek onderhoud is daarom aan te raden. En doet zich onverhoopt toch een storing voor? Dan belt u onze storingsdienst en staat één van onze specialisten direct voor u klaar.

(Draadloze) netwerken

Zowel thuis als in een zakelijke omgeving is een stabiel (draadloos / wifi) netwerk bijna onmisbaar geworden. Vaak is dat met de standaard apparatuur of bekabeling van uw internetaanbieder echter niet haalbaar. Is dit bij u ook het geval? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van uitbreiding of versterking van uw netwerk te bekijken. Van glasvezel tot coax of UTP, het kan allemaal.

Bewakings-, camera- en alarmsystemen

Wanneer we spreken van beveiligingssystemen, vraagt elke situatie om een andere aanpak. Wanneer u een bewakings-, camera- of alarmsysteem wilt, bekijken wij daarom wat in uw situatie het beste is. Naast een helder advies kunnen wij de volledige installatie van uw systeem voor u uitvoeren. Daarbij weet u dat u bij ons kiest voor kwaliteit; van zowel Jablotron , Hikvision en Aritech zijn wij officieel partner en installateur. Zo kunt u met een veilig gevoel de zaak of het huis even achter u laten, en heerlijk op vakantie gaan!

Storingsdienst

Plotseling zonder stroom? Kortsluiting? Of problemen in een industriële of zakelijke omgeving? Dan is het prettig wanneer u weer snel operationeel kunt zijn. Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: +31 (0)6 – 20 68 76 83.

Metingen en keuringen

Voor de meest uiteenlopende metingen en keuringen zit u bij ons goed. Denk hierbij niet alleen aan metingen van uw installatie. Ook voor een machinekeuring of NEN-keuring kunt u bij ons terecht. Zelfs thermografische beelden behoren tot de mogelijkheden.