In 2002 sloot oprichter Cyriel Frijns de opleiding LTS Elektrotechniek succesvol af, vervolgens ging hij verder met zijn studie aan het Arcus College in Heerlen (OTEI; Meet en Regeltechniek, Onderhoudstechnicus en Instrumentatie). Ondertussen groeide steeds meer de interesse voor techniek, electro en alles wat daarbij komt kijken. In 2012 sloot Cyriel de opleiding Automotive Management aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven af. In de tussentijd had hij al bij onder andere Elektro Bergmans & Wijnen en AdMirror gewerkt. Daarna was het in maart 2013 dan eindelijk zo ver; Sciditego Techniek was een feit.

 

Ons team staat voor u klaar

Inmiddels is Sciditego Techniek uitgebreid met een team van gedreven professionals. Dagelijks zijn onze specialisten onderweg om zowel bij zakelijke als particuliere klanten onze uitgebreide service te verlenen.

 

Service & kwaliteit!

Wij vinden het essentieel dat u zich kunt bezighouden met hetgeen dat voor u belangrijk is. Daarom staat voor ons een snelle service voorop. Door korte lijnen te houden en klantgericht te werken kunnen we snel een goed resultaat leveren. Hierdoor kan ons bedrijf voor u van enorme toegevoegde waarde zijn.